Mailing

Mailing
Correct Mail produceert en verzendt doelgerichte mailings naar uw klanten. Indien gewenst, verzorgen wij het complete traject van begin tot eind. Ook is het mogelijk om ons een deel van het mailingtraject te laten verzorgen.

Adressenbestanden
Correct Mail heeft alles om uw mailing zo gepersonaliseerd mogelijk te maken. U hoeft alleen uw adressenbestand aan te leveren en wij regelen de rest. Hebt u geen adressenbestand beschikbaar? Op basis van uw criteria kunnen wij ook een adressenbestand voor u samenstellen. Vervolgens verwerken wij het adressenbestand en koppelen wij de gegevens aan de bijbehorende brief, envelop en/of ander item. Zo helpen wij u de kans op succes te vergroten!

Mailing verzenden
Correct Mail zorgt ervoor dat uw mailing netjes wordt verwerkt, ingepakt en op het door u gevraagde moment wordt verzonden. U heeft bij ons altijd de keuze uit een bezorgsnelheid van 24 uur, 48 uur of 72 uur, zodat uw mailing altijd op de juiste datum op de mat ligt. Wilt u iets meezenden? Een premium of een relatiegeschenk? Geen probleem, wij pakken dit voor u in!