Printen

Printen
Wij hebben een moderne printafdeling en kunnen nagenoeg ieder bestand inlezen en/of samenvoegen. Tot een formaat van A3 kunt u voor vrijwel elke printopdracht bij ons terecht. Zo kunt u denken aan gepersonaliseerde brieven (enkel- of dubbelzijdig geprint, in vrijwel elk gewenst lettertype, met of zonder een inktblauwe handtekening), etiketten of antwoordkaarten. Wij dragen er zorg voor dat wij uw mailing kunnen inlezen, samenvoegen en printen, ongeacht het format waarin u het bestand aanlevert.

Inkjet-printing
Om uw mailing een grotere attentiewaarde te geven, kunnen adressen rechtstreeks op enveloppen of kaarten geprint worden. Bovendien kunnen wij logo’s en/of slogans (zwart/wit en kleur) op het drukwerk printen. Het inkjet-printen kan op zwaar papier (tot 5mm dikte).

Dupliceren
Voor het dupliceren van drukwerk beschikken wij over Risograph dupliceermachines. Met de 300 en 600 dpi apparaten zijn wij in staat om teksten te vermenigvuldigen of bijvoorbeeld port betaald aanduidingen op enveloppen te drukken. Wij kunnen ook snel en eenvoudig handleidingen en boekwerken vermenigvuldigen.

Adresdragers en etiketten
Indien uw mailing verpakt moet worden in plastic enveloppen, kunnen wij de adresdragers in elk formaat voor u leveren en printen. Wij hebben de mogelijkheid om laser-, duocopy- of matrixetiketten voor u te printen zodat al uw drukwerk of pakketten van de nodige gegevens voorzien worden.