Voorraadbeheer en opslag

Opslag
Als afgeleide van de diensten die wij bieden, beschikt Correct Mail over professioneel ingerichte productie- en opslagruimten. Ons magazijn is er zo op ingericht dat het te faciliteren proces zo snel en efficiënt mogelijk verloopt.

Tussen het verzendklaar maken van een product en het daadwerkelijk verzenden van het pakket, kan soms enige tijd verstrijken. Bijvoorbeeld wanneer het om een stop-order, gespreide actie of terugkerende actie gaat. Andere acties vragen juist om een hoge doorlooptijd en bij een (onverwachte) spoedactie is het gunstig als de nodige voorraad reeds bij ons in huis is.

Voorraadbeheer
Voor alle denkbare scenario’s is het van het grootste belang altijd inzicht te hebben in uw voorraad. Zodra uw goederen bij ons magazijn zijn afgeleverd, worden ze gecontroleerd, geteld, geregistreerd, evt. voorzien van de juiste codering en op (vaste) locatie gezet in ons magazijn.

Uiteraard zijn alle denkbare rapportages/statistieken over uw voorraad op een gewenst moment mogelijk.

Alles onder één dak, dat is wel zo makkelijk! Wij houden uw voorraad bij en u bespaart naast tijd ook onnodige transportkosten op deelleveringen.

Ook wanneer u geen gebruik wenst te maken van onze overige diensten, is het mogelijk uw producten (tijdelijk) bij ons op te slaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link.